Plannen om je huis of appartement te verkopen?

Of vraag je je af hoeveel je woning eigenlijk waard is? Vraag naar onze gratis schatting van je eigendom.


Wat mag je van ons verwachten

Uitgebreid advies

Wil je een appartement kopen, maar wil je eerst weten hoeveel je huis momenteel waard is? Of wil je je huis verkopen als schenking aan je kinderen? Hiervoor kan je rekenen op de hulp van onze vastgoedmakelaars, die graag een uitgebreid antwoord geven op al je vastgoedvragen.


Correcte prijsberekening

De juiste prijs van jouw eigendom vanaf de start, zorgt voor een vlotte verkoop. Je wilt je woning toch niet verkopen aan een te lage prijs? Of door een te hoge prijs je woning niet verkocht krijgen? Onze makelaars kennen de markt en gaan grondig te werk. Door onze jarenlange expertise in analytische benadering op basis van referentiepunten en gerealiseerde verkopen en gebruik makend van software voor vastgoedexperten, kunnen wij een juiste prijs op uw vastgoed kleven.

Volledig verkoopsdossier

Bij het verkopen van een eigendom komt heel wat administratieve rompslomp kijken. Zie je het bos door de bomen niet meer? Dan kan je rekenen op de expertise van onze vastgoedmakelaars. Wat we absoluut willen vermijden is dat de verkoop niet door zou gaan omdat jouw verkoopsdossier niet in orde is. Bij Maes Concept Immo kan je er op rekenen dat alle documentatie opgevraagd wordt met correcte opvolging. Daarbij is een nauwe communicatie met jouw notaris van cruciaal belang.

Ons team

Rino Maes
Rino Maes
Maester zaakvoerder

BIV: 507.419

Dominique Naessens
Dominique Naessens
Maester zaakvoerder
Martijn Destoop
Martijn Destoop
Maester in verkoop

BIV: 510.445

Sarah Maes
Sarah Maes
Maester in verkoop

BIV: 517.693

Laura Desmet
Laura Desmet
Maester in verkoop
Isabelle Degomme
Isabelle Degomme
Maester in verhuur
Sharon Goemaere
Sharon Goemaere
Maester in administratie
Sofie Vacquier
Sofie Vacquier
Maester in boekhouding