Gratis waardebepaling

Welkom bij Maes Concept Immo, jouw partner in vastgoed. Ontvang een gratis schatting van je woning en ontdek de mogelijkheden voor een succesvolle verkoop.

Alles start bij de juiste waardebepaling

Ben je nieuwsgierig naar de waarde van je woning? Een gratis schatting is de ideale eerste stap voor een succesvolle verkoop. Bij Maes Concept Immo geloven we dat de juiste prijs cruciaal is! Daarom bieden we deze service kosteloos aan en is dit ook nog steeds volledig vrijblijvend.

Professionele vastgoedfotografie

Love at first sight. Dat is ook zeker het geval in de vastgoedwereld. Je moet van in het begin verliefd worden op het pand. Daarbij begeleiden we je met advies, eventuele interieurstyling en professionele fotografie. Heeft jouw woning ook nood aan dronefotografie? Dan laten we ook dit zeker niet aan ons voorbijvliegen. We gaan the extra mile om jouw woning in the picture te plaatsen.

Uitstekende visibiliteit

Dankzij de juiste doelgroepbepaling, zorgen wij dat iedereen die op zoek naar een soortgelijke woonst, jouw pand heeft gezien. Dit gaat verder dan puur op onze website plaatsen. Het is een allround marketingaanpak.

Een enthousiast team

We zijn vastgoedmakelaars met een passie voor het vak en een ongekende teamspirit. Daarnaast blijven we investeren in opleidingen voor onze mensen, marketing, ons kantoor, zodat we jou steeds de beste service kunnen bieden.

Lees hoe andere tevreden verkopers profiteerden van onze gratis schattingsdienst en succesvol hun woning verkochten.