Lancering nieuwbouwproject L'Eglize in Anzegem

We lanceren met trots ons nieuw project pal in het centrum van Anzegem: L'Eglize. Kom je voorbij L’Eglize, dan ontdek je 4 ruime gelijkvloerse handelspanden die opvallen in het straatbeeld en een meerwaarde voor de buurt bieden. Hoe gezellig is het niet om samen met vrienden, familie of buren een koffietje te drinken op het terras van de brasserie? Daarnaast vind je er 21 appartementen met 2 tot 3 slaapkamers.

Beleef gezellige momenten in de lichtrijke leefruimte of op je zongericht terras. Dankzij de open keuken wordt koken een echt plezier en mis je geen enkel moment bij je gasten. Speel met de indeling en zet de tweede kamer in als verlenging van de woonruimte. Maak je er liever een extra slaapkamer of halfopen bureau van? Alles is mogelijk!

Vanaf € 265.000

  • van 88 tot 103 m2
  • 2 slaapkamers
  • Ruim terras


Jouw penthouse in L'Eglize

Ervaar het zalige gevoel van licht en ruimte in de doorzonappartementen op de derde verdieping. De open keuken met kookeiland laat je uitgebreid kokerellen en nodigt uit tot gezellig tafelen met het ganse gezin. Bepaal zelf de indeling van je woonruimte. Heb je graag een extra speel- of werkplek? Liever een knusse lees- of zithoek bij de leefruimte? Of toch maar die derde slaapkamer? Wij denken met je mee, jij kiest!

Niets zo zalig als lekker lang in bad liggen… In de penthouses kan het! De badkamer beschikt over zowel een inloopdouche als een bad en een dubbel lavabomeubel. Samen met de twee aanpalende slaapkamers is dit deel van het appartement afgescheiden van de woonruimte, zodat je echt helemaal tot rust kan komen.

Vanaf € 395.000

  • van 124 tot 129 m2
  • 3 slaapkamers
  • Terras aan zowel voor- als achterzijde


Leven … bijna onder de kerktoren, met een groen paradijs om de hoek

L’Eglize ligt, hoe kan het ook anders, in de schaduw van de kerk. Alles wat je dagelijks nodig hebt, is te voet bereikbaar. Winkels, scholen, bibliotheek, dokterspraktijk, apotheek en zoveel meer vind je op wandelafstand. Om het je helemaal gemakkelijk te maken is er een automatenshop en een gezellig restaurant vlak naast de deur. Trek je er liever op uit? Dan zullen de vele wandelroutes je vast kunnen bekoren. Een toppertje is alvast de Streuvelsroute of gewoon om de hoek in de bossen van Hemsrode. Een uitstapje met het gezin naar Tiegembos mag zeker ook niet op je lijstje ontbreken!

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die Anzegem biedt. Hier kan je nog bij de boer om de hoek om verse eitjes of heerlijke tomaten. Kinderen kunnen zich uitleven op één van de vele speelpleintjes of ravotten in het bos. Ook op sportief vlak kom je hier volop aan je trekken. In Anzegem vind je de ideale mix tussen het gezellige buurtleven en het genot van een landelijke omgeving.

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.