Bedrijfsvastgoed te koop Dottenijs

Rue du Valemprez 61, 7711 Dottenijs


29 KMO-units tussen 74 m² en 504 m²

KMO Unit 74m2 in stijlvol project Valemprez

29 KMO-units tussen 74 m² en 504 m² te koop te Dottenijs, nabij Moeskroen. Ideaal voor de ontwikkeling van uw zaak in een stijlvol project.

De KMO-site is strategisch goed gelegen wegens zijn vlotte bereikbaarheid.  Het wegennet Moeskroen-Komen-Dottenijs is één van de belangrijkste Belgische verkeersassen en loopt o.a. langs verschillende auto- en waterwegen, het HST-station en de luchthaven van Rijsel. Daarom hebben zich langs dit traject verschillende bedrijven gevestigd die zich positioneren op de Europese markt. De streek van Dottenijs is een regio in volle expansie. 
De units zijn voorzien voor industriële activiteiten met een maatgevende brandbelasting van Klasse A.

De site wordt een stijlvol project, gebouwd en geïsoleerd volgens de EPB normeringen.  De units zijn voorzien van een sectionaal poort (met loopdeur vr. units <100m2 en schrijnwerkgeheel met vast raam en deur voor units >100m2), industriële polyvloer, sandwichpanelen, lichtstraat,...  Nutsleidingen (water, gas (units > 100 m²), elektriciteit, internet en telefonie) worden voorzien van het gemeenschappelijk teller lokaal tot in elke unit. De buitenaanleg en groenaanleg wordt verzorgd. Uw eigen logo kan worden aangebracht op het gebouw volgens uniforme wijze. Er worden tevens 73 staanplaatsen verkocht. 

Uw zaak uitbouwen in een eigen KMO unit in een stijlvol project? Vraag naar het lastenboek en contacteer ons - info@maesconceptimmo.be

Sted. inl. in aanvraag.

€ 95 000
  • 74 m2
  • 74 m2

Martijn Destoop
Martijn Destoop +32 470 62 95 68 (Ref. Rue du Valemprez 61, Dottenijs, B23, B24, B26, 74 M2)

Technisch

Oppervlaktes en afmetingen

Totale opp. grond74 m2
Bebouwbare/Bebouwde opp. (ca.)74 m2
Bouwvergunning Ja

Bereken je hypotheek

Nog niet wat je zoekt?

Maar... je wil op de hoogte blijven van de activiteiten rond dit eigendom en andere interessante aanbiedingen?

Registreer uw persoonlijke 'alert'- mail