SmartOne concept, wat is dat?

SmartOne is compact en betaalbaar, zonder aan wooncomfort te moeten inboeten. Het is een ‘smart’, compact en vooruitstrevend concept met een vernieuwde hedendaagse interieurinrichting voor wie slim en betaalbaar wil wonen.

Oppervlakte optimaal benutten

In een klassiek appartement neemt een gang al snel evenveel ruimte in als een slaapkamer en zijn er vaak meerdere technische kokers nodig. In een SmartOne appartement worden alle technische ruimtes gecombineerd rond 1 centrale koker. Op deze manier wordt de gang tot een minimum beperkt en is er slechts één centrale koker. Dit zorgt voor flexibiliteit en één grote open ruimte.

 

Woonconfigurator

In Leanderhof in Zwevegem wordt dit concept toegepast. Om de afwerkingskeuzes te vergemakkelijken is er een kwalitatief basispakket aan afwerkingsmaterialen geselecteerd. Dit in 4 verschillende stijlen. In slechts enkele klikken bepaal je samen met een interieurarchitect de look & feel volgens jouw eigen smaak, stijl en budget. Kies je voor de stijl ‘Nordic Living’, ‘Cosy Classic’ of eerder ‘Black & White’ of ‘Minimal Chic’? Met deze uitgekiende, hedendaagse stijlen kies jij in een handomdraai hoe jouw unieke SmartOne er zal uitzien zonder je hoofd te breken over elk detail.

SmartOne concept Leanderhof Zwevegem te koop
SmartOne concept leanderhof Zwevegem te koop
SmartOne concept Leanderhof Zwevegem te koop

De basisopstelling van het appartement blijft altijd gelijk, maar de beleving is telkens anders. Een vloer kiezen doe je voortaan niet meer in de toonzaal, maar eenvoudig via de woonconfigurator. Zo krijg je een klassevolle, hedendaagse inrichting zonder keuzestress. Deze karakteristieken maken een SmartOne appartement de investering bij uitstek.

Slim bekeken, ook in de toekomst.

SmartOne staat voor vernieuwend, hip, trendsettend en flexibel, op maat van de noden en vragen van jonge mensen.

Overtuigd van dit concept? Neem contact op met Martijn via [email protected] om ons aanbod van SmartOne appartementen te ontdekken!