Nieuwbouwzondag 28 april 2024

Een kraakverse pistolet, een dampende kop koffie en dan hop, naar Nieuwbouwzondag! Dat zijn onze plannen voor zondag 28 april. Dit is jouw uitnodiging om nieuwbouwprojecten Ter Vaart (Moen), Leanderhof (Zwevegem) en L'Eglize (Anzegem) te bezoeken.

TER VAART IN MOEN

  • Bezoek de modelwoning te Vaartstraat 2G in Moen
  • 9 tot 11 uur
  • Vrijblijvend te bezoeken

Ontdek de nieuwbouwwoningen Ter Vaart in Moen, waar groen en parkwonen naadloos samenkomen. Met bewoonbare oppervlaktes van 143 tot 172 m2, 3 slaapkamers en bureau, carport of garage, plus moderne voorzieningen zoals een vloerverwarming, biedt deze plek een perfecte mix van comfort en natuur. Bovendien ben je in slecht 15 minuten in het hart van Kortrijk, terwijl je meteen omgeven bent door groen en rust.

Ontdek Ter Vaart

L'EGLIZE IN ANZEGEM

  • Bezoek de werk in Kerkstraat 8, Anzegem (parkeren aan de kerk)
  • 9 tot 12u
  • Vrijblijvend te bezoeken

Welkom in L'Eglize. Geniet van hoogwaardige materialen, duurzaamheid en een overvloed aan natuurlijk licht in elke ruimte. Gunstig gelegen vlak bij Waregem en het gezellige centrum van Anzegem, waar je altijd verbonden bent. Parkeer gemakkelijk bij je appartement in de ondergrondse garage met voldoende fietsenstallingen. Jouw woongeluk ligt voor het grijpen.

Ontdek nieuwbouwproject L'Eglize

LEANDERHOF IN ZWEVEGEM

  • Handelspanden op Pioniersplein in Zwevegem
  • 9 tot 11u
  • Vrijblijvend te bezoeken

Op zoek naar een splinternieuw kantoor of handige praktijkruimte in centrum Zwevegem?

We've got you covered! Kopen of huren? Een eerste kantoor of een aanvulling van je bestaande kantoren of winkels? Casco of volledig afgewerkt? We helpen je graag verder in Leanderhof, pal in het centrum van Zwevegem. Naast een oogartsenpraktijk, boekhoudkantoor, kinderdagverblijf, fotograaf, copywritingbureau, marketingkantoor, revalidatiepraktijk, automatenshop, fitness en een gezellige brassie vind je hier ook meer dan 150 woningen en appartementen. De school recht tegenover het Pioniersplein staat meteen gelijk aan een potentieel grote afzetmarkt voor commerciële ruimtes. En daarbuiten? Daar bruist de stad waar je elke keer weer iets nieuws kan ontdekken, gewoon om de hoek.

Bezoek de handelspanden in Leanderhof