Nieuw project 'Ter Vaart' te Moen

Woonproject 'Ter Vaart' is een prachtig nieuwbouwproject in strakke landelijke architectuur. Het omvat 6 koppelwoningen met 2 bouwlagen en een zolder. 

Er is een carport voorzien of een garage geïntegreerd in de woning. Elke woning heeft een grote tuin met uitzicht op een nieuw aangelegde park- en speelzone. 

Gelegen in een groene omgeving, langs het kanaal Bossuit-Kortrijk, met het centrum van Moen op wandelafstand. Goede verbinding met de E17 en het openbaar vervoer. In de nabijheid van scholen, winkels en sportfaciliteiten. 

De woningen zijn lichtrijk en hebben een optimale indeling van de ruimtes, met bijzondere aandacht voor afwerking en harmonie van het geheel. 

Indeling: inkom, toilet, ruime woonkamer met zit- en eetruimte, open keuken met eiland en ontbijthoek. Elke woning heeft een praktische wasplaats/berging of garage. Op de bovenverdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, bad en dubbele lavabo met meubel. Er is tevens een apart toilet voorzien op de gang. De zolder biet extra opbergruimte of kan mits meerprijs afgewerkt worden tot een extra slaapkamer. 

De ruwbouwwerken zijn gestart! 

Voor meer info, bel 056/722.180 of surf naar www.tervaart.com om de plannen in te kijken.