Nieuws

De schatter bepaalt hoeveel je mag lenen

Vanaf 1 januari 2022 zal je hypothecaire lening niet langer toegekend worden op je bod op een woning, maar op de geschatte waarde van deze woning. De woning die je wenst te kopen, dient dus geschat worden door een erkende schatter vooraleer de bank je een lening kan toezeggen. Ontdek de voordelen van deze aanpassing.
Lees verder

EPC aanpassingen in 2022

De start van het nieuwe jaar brengt heel wat veranderingen met zich mee, ook voor de immosector. En 2022 belooft een jaar vol nieuwigheden te worden. Wij gidsen je er stap voor stap door, te beginnen met de wijziging inzake EPC-certificaten.
Lees verder

SmartOne concept, wat is dat?

SmartOne is compact en betaalbaar, zonder aan wooncomfort te moeten inboeten. Het is een ‘smart’, compact en vooruitstrevend concept met een vernieuwde hedendaagse interieurinrichting voor wie slim en betaalbaar wil wonen.
Lees verder

Anzegemse ondernemers in de kijker!

​Maes Concept Immo doet voor Anzegemse ondernemers zijn uiterste best. Ontdek meer hierover in dit blogbericht.
Lees verder

De 3 veranderingen in vastgoed in 2021

Het nieuwe jaar starten met goede voornemens? Ook wij doen hieraan mee! Wij willen jullie nog beter informeren over de laatste nieuwtjes in de vastgoedwereld. Ontdek de drie veranderingen in vastgoed in 2021.
Lees verder

Maes Concept Immo coronagids

Op zoek naar een nieuwe woning? Dit kan nog steeds met de nodige maatregelen. Lees alle maatregelen hieronder.
Lees verder

Op zoek naar een nieuwe thuis? Het kan nog altijd, want wij werken verder!

Het Corona-virus blijft een invloed uitoefenen op onze leefwereld. Bij Maes Concept Immo vinden we het belangrijk om de gezondheid van onze klanten en medewerkers voorop te plaatsen. Lees hier de nieuwe maatregelen!
Lees verder

Wandelroute Ter Vaart

Coronacrisis? Het ideale moment om met het gezin een grote wandeling te maken! Wij zochten de mooiste plaatsen van Moen voor jullie uit.
Lees verder

Waarom het nu het moment is om te investeren

Lenen is nog nooit zo goedkoop geweest en sparen brengt niks meer op. Het ideale moment om te investeren. Ontdek er alles over!
Lees verder

Ontdek alles over VoltA op 14 maart van 9 tot 12u

Kom op 14 maart van 9 tot 12u langs op kantoor om plannen, prijzen en beelden van het nieuwbouwproject VoltA te bekijken.
Lees verder

Je bent verliefd! Je wil samenwonen en een huisje kopen. Wat nu?

Het onderscheid tussen feitelijk en wettelijk samenwonen is van belang bij de aankoop van jullie nieuwe thuis. Om jullie keuze te vergemakkelijken hebben we de aspecten van beide samenlevingsvormen voor je opgesomd.
Lees verder

Dit verandert er vanaf 1 januari 2020

Voor wie in Vlaanderen een woning koopt én voor wie al wooneigenaar is, verandert er heel wat vanaf 1 januari 2020. Wij zetten vijf belangrijke wijzigingen voor u op een rijtje.
Lees verder

Winnaars (ver)bouwbeurs

Wat een top weekend! Niet alleen brachten vele geïnteresseerden een bezoekje aan de beurs, ook wonnen drie bezoekers een prijs! Ontdek welke prijs de winnaars in ontvangst namen.
Lees verder

Maes Concept Immo opent extra kantoorruimte in Waregem

Niet getreurd, wij blijven jullie nog steeds ontvangen in de Nieuwpoortstraat 14 in Anzegem.
Lees verder

Nieuw project 'Ter Vaart' te Moen

Landelijk wonen in Moen langs het kanaal Bossuit-Kortrijk. Ontdek meer over dit project!
Lees verder

Maes Concept Immo op Focus-WTV! Bekijk de reportage op onze homepagina!